Kanaler over nedhængt loft

Kanaler på tag isoleres indvendigt

Kanaler på tag

Montage arbejde

Solceller

Styring af varmepumpe og solceller

Ventilation indbygget i loft

Vi tilpasser projekter efter aktuelle pladsforhold

Montage arbejde

Nordjysk Luftteknik A/S startede i 1977 på Emilievej i Sæby

I takt med firmaets udvikling, flyttede domicilet til nye og større lokaler på Tranåsvej 14.

I 2010 overtog Jens Mølgaard ejerskabet af virksomheden efter 15 års ansættelse som ingeniør og daglig leder. Overtagelsen er foregået trinvis over en årrække og er resultatet af et planlagt generationsskifte.
 

I 2011 opkøbte Nordjysk Luftteknik A/S virksomheden Nordisk Villa Ventilation. Opkøbet er foretaget for at styrke udviklingen af området med boligventilation og internetsalg af komponenter til boligventilation til villaejere. Link til webshoppen Nordisk Villa Ventilation findes her: Boligventilation - Nordisk Villa Ventilation. 

 

Nordjysk Luftteknik har en fast stab af kompetence medarbejdere, som består af ingeniørere og montørere. Vores medarbejdere har et bredt erfaringsgrundlag oparbejdet gennem mange år indenfor branchen. De modtager løbende efteruddannelse for at være opdateret med de nyeste teknikker. Det er vigtigt for os, for at videregive viden til vores kunder om drift og vedligeholdelse af vores installationer. 

 

Nordjysk Luftteknik A/S støtter Red Barnet, Børnefonden, Skjold Sæby og lokalforeningen Frederikshavn Ishockeyklub - også kendt som Frederikshavn White Hawks.